Min midsommar

av Malin
161 visningar 7 Minuter läsning

Jag tror att i år var nog den bästa midsommar på riktigt länge! Det var fint väder, varmt och soligt, god mat och lekar i glada vänners lag. Det enda som fattades var så klart mamma, hade velat att hon fått uppleva en riktigt fin dalamidsommar!

Hela helgen har i och för sig varit fantastisk. I lördags åkte vi ner till södra Dalarna för att överraska sambons gudmor som fyllde år, det slutade med att vi sov över och igår tog vi en riktigt lugn och mysig cabtur hemåt med små loppis-stopp här och där.

Hoppas att ni hade en mysig midsommar oavsett vad ni gjorde eller inte gjorde 🌻

2 kommentarer

Sofia 28 juni, 2020 - 12:44

Vilka fantastiska bilder! Blir så inspirerad av dem.

Malin 28 juni, 2020 - 12:50

Tack snälla Sofia 🙂 Hoppas du hade en fin midsommar!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer