Har länge filat på att göra ett sånt här inlägg, dock har jag inte haft tid eller ork… men nu så! Förutom de “vanliga” och självklara apparna för mig som bl a. Twitter, Wordpress, Spotify och tv.nu så tänkte jag berätta lite vad jag använder för appar till min telefon. Ett sånt där nördigt inlägg helt enkelt. En del appar finns även till Android. Enjoy the ride!
.
.
.
Camera+: Kamera/redigeringsprogram i ett. Välj fokuspunkt och ljusmätning separat, välj mellan många roliga filtereffekter/ramar och annat, dela till Facebook och Twitter. Lite roligare än den vanliga kamera-appen. 7 SEK.
.
.
.
.
.
.
.
Diptic: Fånga flera ögonblick i samma bild. Jättesmidig app för att skapa kollage med upp till 5 bilder i ett svep. Denna används mycket hos mig! 7 SEK.
.
.
.
.
.
.
.
.
Instagram: Ta bilder och lägg till olika filtereffekter, dela med dig, titta på dina vänners bilder. Ett community där bilden är i fokus. Du kan även koppla ditt instagramkonto till både Twitter och Facebook och flera andra communitys. Jag är fullkomligt hooked och använder nog detta forum mest av allt nu för tiden. GRATIS.
.
.
.
.
.
.
.
Sleep Cycle: En smart väckarklocka som känner av när du sover som lättast och väcker dig med en diff på 30 minuter (eller eget val). Den håller även koll på hur djupt du sover under nätterna och räknar ut hur länge du brukar sova. Man kan även använda “non alarm clock mode” om du bara vill se hur du sover utan själva väckarklockan. Kalibrera bara enligt instruktionerna. Här är min senaste natt i statistik… 7 SEK.
.
.
.
.
.
.
SEB Banken: Så sjukt smidig app för oss med SEB Banken. Man kan göra allt och lite till som man kan göra med internetbanken på datorn. Kolla saldo, jämföra olika valutor, kolla var närmaste bankomat finns och betala räkningar. Och det smidigaste av allt är nog OCR-scanningen man kan göra med kameran istället för att trycka in alla siffror. Håll bara kameran över summa, OCR-nummer och PG/BG-nummer så är det klart på några sekunder. GRATIS.
.
.
.
.
.
.
aNote/Awesome Note: Skapa egna mappar för att hålla koll på saker. Gör shoppinglistor, att-göra-listor, skriv upp högtider eller dagar du vill komma ihåg eller räkna ned till, skriv snabba kom-ihåg-lappar osv osv. Jag som är så tankspridd älskar denna app, jag använder den till typ allt istället för att använda iPhonens inbyggda anteckningar, påminnelser och kalendern. Det är smidigt att ha allt på samma ställe. Den är precis uppdaterad också vilket betyder nya funktioner! Gratisversion finns. 28 SEK.
.
.
.
.
.
Runkeeper: Håll koll på din träning! Här finns hur många alternativ som helst och appen hjälper dig att räkna (någorlunda i alla fall) hur många kalorier du blir av med, hur långt/länge du tränar och visar olika intervall beroende på dina inställningar. Personlig coaching och skräddarsydd träning. Denna är alltid med mig när jag tränar! GRATIS.
.
.
.
.
.
.
Planets: En ganska ful, men användbar app för alla rymdnördar. Den visar hur planeter och stjärnor står på himlen, väldigt intressant nu när Venus och Jupiter korsade varandras omloppsbanor. I like it! GRATIS.
.
.
.
.
.
.
.
.
Soundhound: Hör du en låt på radion eller på festen som du bara måste veta vilken det är? Klicka bara på den stora knappen så lyssnar den av och försöker att leta rätt på låten. Gratisversion finns. 48 SEK.
.
.
.
.
.
.

2 kommentarer

Helenis 11 april, 2012 - 17:26

Alltså, jag är ganska anti iPhones/nya mobiler rent generellt… men nu vill jag nästan köpa en bara för sömnappen. 🙁 HUR KAN DEN VETA SÅDANT?!

IDA - Stockholms största skönhetsblogg 13 april, 2012 - 19:18

sv. Tack snälla för din åsikt 🙂 Ja vi ses där. Kram!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer