Daisy Beauty Rom – Konferensdag 2

av Malin
98 visningar 8 Minuter läsning

Efter en helt amazing kväll på hotellets restaurang med italiensk buffé och en takterass med en helt otrolig utsikt och sjukt bra service vaknade jag upp lite grusig i ögonen, men så pepp på ytterligare en dag av presentationer med mina fellow skönhetsnördar. Till råga på allt så var vi så snälla att även tomten kom och hälsade på oss!

Lumene

daisy beauty rom 2017
daisy beauty rom 2017Ola började med att presenterade märket och lite bakgrund om hur det startade. De är marknadsledande med 30-35% i Finland. Inspirationen kommer från den nordiska kvinnan,  bär & naturen och ljuset. Till skillnad från andra presentationer från Lumene så gick de också igenom hur de jobbar med miljöpåverkan. De har börjat återvinna material så som t ex. hjortronkärnolja från hjortron som andra företag gör kanske snaps eller sylt av. De jobbar också med att ta emot lokala återvunnet material som ingen annan vill ha (t ex. tallbark och grankvistnötsextrakt).

Lumene har också segmenterat sina produkter till hudtillstånd (Quench, Glow, Defend och Balance) istället för att dela in hudvårdsprodukter för åldersgrupper.

daisy beauty rom 2017Nytt från LÄHDE-serien är ett serum med rent källvatten, björksav och röda alger. Ett återfuktande serum som du kan använda både dag och natt. Ingredienserna ska behålla med hudens egna fukt.

daisy beauty rom 2017Från VALO-serien kommer en “beauty lotion”, alltså en liquid peeling som också innehåller bär- & fruktsyror, källvatten, björksav och hjortron. Detta är första steget efter rengöring för att ge huden vitamin C.

daisy beauty rom 2017Nytt i makeupserien är (som ni redan kanske sett på andra bloggar) Natural Glow Foundation, en medeltäckande foundation som ger en fin lyster. Kommer i 6 nyanser, men fler nyanser är planerade. Innehåller som ovan också källvatten, björksav och hjortron.

daisy beauty rom 2017 daisy beauty rom 2017Nästa år kommer det nya produkter inriktade på den finska bastukulturen, den finska tystnaden och att vara ett med naturen. Lumene Harmonia är en ritualinriktad serie för kropp och själ. Serien innehåller sprängticka (en svamp som växer på björk) som absorberar fria radikaler med mycket bättre än t ex. blåbär. Serien innehåller också torv och källvatten. Lanseras i Januari 2018.

daisy beauty rom 2017 daisy beauty rom 2017Lumene kommer även med en adventskalender i år som jag verkligen tycker ni ska spana in! Kalendern kommer endast att säljas på Åhléns och kostar 799 SEK med ett värde över 2000 SEK.

Dermalogica

daisy beauty rom 2017Tommy började med att berätta lite kort om företaget och hans resa till Dermalogica, som lanserades i Sverige 1998. Han hävdar även att det var han som översatte ordet “glykolsyra” från engelska. I ™Cosmetics (moderbolaget till Dermalogica) portfolio finns även Jane Iredale, lite maskiner, salongsbänkar, vax osv. Dermalogica finns på på 20 000 hudvårdscenter, salonger och SPA. För att få sälja märket måste det finnas en salong som erbjuder behandlingar.

Dermalogica ska öppna en flaggskeppsbutik på Götgatan 7 i Stockholm, förhoppningsvis i Februari nästa år. Det ska bli jättespännande att se!

Märket ser sig själva som av och för den professionella hudterapeuten, inte lyx och flärd/glamour. Majoriteten av råvarorna är från växtriket, tillverkaas utan uttorkande alkohol och artificiella färg- & parfymämnen samt att förpackningarna är enkla att hantera, återvinningsbara och håller produkterna hygieniska. De tror också på skräddarsydda lösningar med avancerade produkter, men enkla att använda, specifika produkter för hud som kräver mer med fokus på produktlösningar som är anpassade för individen. De 3 hörnpelarna som märket står bakom är education, personalization och human touch.

daisy beauty rom 2017Dermalogica vill ju också såklart förnya sig och kommer nu med en uppdaterad version av Daily Microfoliant med Daily Superfoliant. Andra nyheter är Stress Positive Eye Lift (en pre-ögonkräm), Nightly Lip Repair (en reparerande läppprodukt som ska släta ut rynkor och fina linjer. Förra veckan lanserade de även sin Precleanse Balm.

daisy beauty rom 2017

Bästa Hilde, som även var min roomie för helgen!

daisy beauty rom 2017 daisy beauty rom 2017 daisy beauty rom 2017 daisy beauty rom 2017 daisy beauty rom 2017 daisy beauty rom 2017 daisy beauty rom 2017 daisy beauty rom 2017 daisy beauty rom 2017 daisy beauty rom 2017

daisy beauty rom 2017Efter konferensen tog vi ett glas Prosecco i hotellbaren innan vi gick för att käka lunch för att sedan åka till Kiko följt av Colosseum. Lite turist måste man ju få vara!

daisy beauty rom 2017På kvällen hade vi avslutningsmiddag med prisutdelning av det obligatoriska Quizet, som jag helt otippat gick och vann… alltså haha! Så stolt över mig själv. Andra kallade mig för “plugghäst” 😂

Tack så jättemycket alla som var med och gjorde denna resa till den bästa någonsin, Kicki, Sam och Victor för ett bra arrangemang! Detta var precis va jag behövde för att överleva den långa svenska vintern ♥

2 kommentarer

Daniella 22 oktober, 2017 - 23:27

gud vad kul du ser ut att ha haft det! vad använder du för font i dina inlägg till den vanliga texten, om det är ok att fråga? den är så himla lätt att läsa även när det blir mycket text!

Malin 25 oktober, 2017 - 16:31

Tack 🙂 Nu har jag kollat upp vad det heter “Lato”.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer