Shoppa smart med Refunder.se

av Malin
105 visningar 3 Minuter läsning
Inlägget är ett tävlingsbidrag för Refunder.se och innehåller annonslänkar

Återbäring är alltid kul, eller hur? Det vet ni som jobbar och betalar skatt, att skatteåterbäringen är det bästa. Att få pengar tillbaka när man handlat leder till någon slags tillfredställelse hos mig och därför vill jag nu rekommendera en grym tjänst för er som gillar att shoppa på nätet.

Refunder.se är en sajt där du kan handla och genom deras system få pengar tillbaka på det du shoppat. De är anslutna till alla möjliga butiker och du kan välja mellan skönhet, heminredning, mode, resor och hotell, träning osv.

Förutom skönhet så är ju foto ett av mina största intressen och jag har länge funderat på att köpa mig en kompakt systemkamera som jag kan ha med mig när jag är på vift. Hur mycket jag än älskar min kamera så är den rätt klumpig att ta med ibland.

Därför har jag nu klickat hem en Panasonic Lumix DMC-GX800 som är en kompakt systemkamera för att kunna ha med i handväskan. Jag vill kunna spela in video i 4K och ta bilder som jag snabbt kan föra över till bloggen eller telefonen och en vinkelbar skärm. Dessutom tyckte jag att den var sådär härligt retrosnygg!

Jag köpte ett helt kit med kamera plus optik, samt ytterligare ett fast objektiv med stor bländare för att få fina och ljusa bilder, ett minneskort och en ny extern hårddisk då min nuvarande är full. Beroende på var du handlar får du en procentdel tillbaka som jag då i mitt fall t ex. kan beställa canvastavlor eller mindre bilder med. Det är precis som att handla med respektive bonuskort i mataffären, pengar jag aldrig hade fått se röken av annars…

Så om du ändå ska handla på nätet, varför inte få tillbaka pengar på allt du handlar? Tjänsten är gratis och när du samlat 100 kronor kan du föra över pengarna till ditt konto.

Vill ni att jag visar kameran och berättar lite om den när jag får hem den?

#Refunder #Sverigesroligasteextrajob  #Inspiredbyrefunder

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer