På söndag den 29/5 är det, som ni flesta säkert redan vet, Mors Dag. Dagen vi firar och hedrar våra älskade mammor. Jag saknar min mamma otroligt mycket just nu eftersom vi bor så långt i från varandra, men jag hoppas på att kunna hälsa på snart! Tills dess får hon nöja sig med ett litet paket ♥

Image Map

Psst, klicka på produkterna för att komma till dem direkt!

.

BUDGET
Clarins Hand & Nail Treatment Cream – Fig Leaf, 75 SEK
– En återfuktande handkräm som gör händerna mjukare, minimerar åldersfläckar och gör naglarna starkare. En mammas händer behöver all kärlek som kan få, så varför inte en handmassage på köpet med sin nya hand- & nagelkräm som doftar av fikonlöv?

MELLAN
Scholl Velvet Smooth Diamond Pink, 399 SEK
– En batteridriven fotfil som tar bort förhårdnader på huden. En mammas fötter behöver mycket kärlek och omtanke, tänk vad mycket hon gör som du inte ser. Efter ett varmt fotbad kan hon med fotfilen få fina och härliga sommarfötter!

LYX
Rodial Snake Booster Oil, 995 SEK
– En högkoncentrerad ansiktsolja som inriktar sig på att reducera uttrycksrelaterade linjer och rynkor. Oljan är framställd med en unik peptidteknologi, syn®-ake dipeptid som är en syntetiskt framställd version av giftet hos ormen Temple Viper. Mammor åldras ju alltid med stil, men ibland vill hon kanske leva lite extra äventyrligt och testa något nytt.

Like

Relaterade inlägg

Video: Get organized with me

Video: Get organized with me

Idag har jag gjort i ordning min nya sminkhörna här hemma och jag är såååå nöjd! Sminkspegeln ska bara upp på väggen och jag ska få upp mina akrylförvaringar osv.…

1 Comment
Mammi 24 maj, 2016 at 08:39 Reply

Åhh, min sötnos. Saknar dig också jättemycket. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 5 =