Japp! Detta har jag suttit med i 3 dagar nu. Började redan nån gång i september förra året, men har inte haft ork eller tid att fixa klart det. Men nu har jag bara lite småpill som ska fixas. Annars är jag rätt nöjd 🙂

Detta är den första designuppdateringen på väldigt länge. Förutom några små headeruppdateringar så har jag inte haft lust att göra bloggen fin då det bara blir en massa tråkigheter med copycats osv, men nu skiter jag i dem och gör den fin för min skull så jag får tillbaka blogglusten.

Vad tycker ni?

You May Also Like

9 kommentarer

Svara

Galet fint! Du är så grym!

Svara

Therese: Tack sötis <3

Svara

Therese: Tack sötis <3

Svara

Jättefint 😀 Känns mycket mer mjuk än den du hade innan även om den också var superfin.

Svara

Kajsa: Tack 🙂 Ja, jag ville softa ner lite och lägga bilderna i fokus!

Svara

Kajsa: Tack 🙂 Ja, jag ville softa ner lite och lägga bilderna i fokus!

Svara

Men så fantastiskt fint det blev! 😀 Stor tumme upp!

Svara

Alisa: Tack gumman! Det värmer <3

Svara

Det blev riktigt riktigt snyggt! 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

1 × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.