A countdown to Christmas 2016 – Skönhetskalendrarnas år

av Malin
78 visningar 5 Minuter läsning

2016 är året när skönhetskalendrarna fullständigt exploderat! I princip alla smink- och skönhetsmärken har skapat sin egen nedräkning till julafton.

christmas calendars skönhetskalendrar 2016 benefit
christmas calendars skönhetskalendrar 2016 benefit
Benefit Girl O’Clock Rock, 495 SEK

En adventskalender att öppna varannan dag och innehåller 12 stycken bästsäljare i miniformat, bland annat primern The POREfessional, mascaran They’re Real samt den ultimata bronzern Hoola.

OBS! Det finns mycket som är fel med den här adventskalendern, först och främst den fruktansvärda  låten i sk. 60-talsanda som endast handlar om att 2göra sig fin för alla härliga män” som finns där ute. Jag skulle kunna go on for days om hur vidrig denna typ av propaganda är, speciellt när den riktar sig till unga tjejer. Att sminka sig handlar inte om att göra sig fin för det motsatta könet. Jag tejpade därför för det lilla ögat som märker av att det blir ljust så jag ska slippa höra den där skiten varje gång jag öppnar den.

Men om man bara ska fokusera på innehåller så ser jag fram emot att få öppna den här eftersom jag testat ett väldigt begränsat antal produkter från Benefit. Denna adventskalender kan du hitta på Sephora.

christmas calendars skönhetskalendrar 2016 the body shop
christmas calendars skönhetskalendrar 2016 the body shop
christmas calendars skönhetskalendrar 2016 the body shop
christmas calendars skönhetskalendrar 2016 the body shop
The Body Shop Advent Calendar Deluxe, 1000 SEK

The Body Shop är en veteran när det kommer till adventskalendrar, som föregående år har de tre olika kalendrar; Standard (800 SEK), Deluxe & Ultimate (1200 SEK). Jag har fått hem Deluxe som är mellanvarianten som har ett värde på 1820 kr. Deluxe är tyvärr slutsåld online, men kan finnas i butik.

Varje produkt är förpackad i en egen ask och innehåller allt från klassiska favoriter till helt nya produkter och 2016 års julkollektioner Vanilla Chai, Frosted Berries och Spiced Apple. Med produkter för kroppsvård, hudvård, doft, makeup och accessoarer finns det något för alla.

Jag ser så fram emot att öppna den här kalendern då jag oftast gillar TBS produkter, i alla fall när det kommer till kroppsprodukter och smink. Jag är grymt sugen på de nya vinterdofterna, så jag hoppas att det ploppar upp något spännande där.

christmas calendars skönhetskalendrar 2016 rituals
christmas calendars skönhetskalendrar 2016 rituals
christmas calendars skönhetskalendrar 2016 rituals
Rituals The Ritual of Advent, 475 SEK

När vi var i “storstaden” för någon månad sedan (jag har inga butiker förutom sport- & fritidsbutiker här där jag bor…) var jag inne på Åhléns och fick syn på Rituals egna adventskalender och gjorde ett riktigt bra spontanköp. Det jag gillar med denna är att den innehåller produkter för både mig och sambon. Supermysigt att dela!

The Ritual of Advent innehåller 24 gåvor som hjälper dig att uppleva små, meningsfulla stunder i väntan på julen. Ta tid för dig själv, och värna om det som en daglig ritual. Sätt som mål att uppleva meningsfulla ritualer varje dag under det kommande året. The Ritual of Advent finns att köpa på bl a. Åhléns och Kicks.

.

Har du någon adventskalender i år?


Jag kommer att öppna mina luckor på min SnapChat varje dag och sedan sammanfatta innehållet i kalendrarna på bloggen efter varje vecka. Men för att ni inte ska få spoilers kommer inläggen med innehållet att behöva klickas på i flödet för att ses.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer