Lucka 1-7 Benefit, The Body Shop Deluxe, Rituals – OBS! Spoilervarning

av Malin
134 visningar 5 Minuter läsning

OBS! Vill du inte se vad som finns i kalendrarna, så klicka dig inte vidare.

Jag har i år tre stycken julkalendrar som ni kan läsa om här! Idag ska jag visa vad som gömt sig bakom lucka 1-7. Klicka på “läs mer” för att kika på innehållet ♥

Som en del av er vet öppnar jag alla mina luckor på Snapchat varje dag och kommenterar lite kort vad jag tycker om innehållet. Så vill ni ha lite spontana reaktioner tycker jag ni ska spana in där.

benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 1
benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 2

Lucka 1

 • Benefit Benetint
 • Rituals 3-in-1 mascara
 • The Body Shop Spiced Apple Shower Gel

Jag tycker: Jag har knappt testat något från Rituals, så att få testa deras smink, även om det är en mascara är kul. Benetint från Benefit har jag testat innan och jag säger samma sak som jag sa på Snapchat, tyvärr har Benetint en för spritig doft och “smak” om man råkar få in munnen. Samt att jag aldrig fått det jämt, blir bara flammig.

Lucka 2

 • Benefit BAD Gal Lash Mascara
 • Rituals Voyage de Indie EdP
 • The Body Shop Bath Gloves

Jag tycker: Har länge velat testa BAG Gal Lash, så det ska absolut bli kul att testa, den har en så fet borste bara så jag vet inte hur lätt det kommer bli att komma åt då skaftet är så kort. Rituals-parfymen gav jag bort med en gång eftersom att den typen av doft är verkligen inte jag, för mustig och kryddig. Skrubbhandskar har jag tjatat om att införskaffa jättelänge, men har glömt bort det, så det var väldigt uppskattat.

benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 3
benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 4

Lucka 3

 • Benefit Ultra Plush Lipgloss
 • Rituals Sweet Orange & Cedar Wood Shower Oil
 • The Body Shop Vitamin E Moisture Cream

Jag tycker: Läppglanset från Benefit var lite halvtråkigt – mest för att jag knappt använder läppglans på tub då det är så obehändigt. Duscholja med doft av apelsin och ceder var inget jag trodde att jag skulle tycka om, men den doftar så gott! En av mina favoritansiktskrämer från TBS är just Vitamin E-krämen, så det var najs att få i reseförpackning.

Lucka 4

 • Benefit They’re Real Mascara
 • Rituals Sweet Orange & Cedar Wood Bath & Shower Gel
 • The Body Shop Almond Hand & Nail Manicure Cream

Jag tycker: They’re Real från Benefit är ingen favoritmascara, jag tycker att fransarna blir för hårda och krispiga – så någon annan kommer att få ta del av den. Ytterligare en duschprodukt med apelsin och ceder-doften från Rituals, kommer absolut att använda! Som vanligt får min älskade allt som har med händer att göra, så handkrämen med mandeldoft fick han.

benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 5
benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 6

Lucka 5

 • Benefit High Beam Liquid Highlighter
 • Rituals The Ritual of Dao Bed & Body Mist
 • The Body Shop Lip Definer – Pink Clover

Jag tycker: High Beam från Benefit har jag heller inte testat trots att jag hört så mycket bra om den, så det ska också bli roligt att testa. Den ser ju otroligt fin ut! En säng- OCH bodymist från Rituals lät väldigt spännande, och den luktade gott så den kommer att användas till att fräscha till lakanen. En superfin läppenna från TBS i en perfekt rosabeige nyans, kommer definitivt att komma till användning!

Lucka 6

 • Benefit Lollitint
 • Rituals the Ritual of Sakura Body Cream
 • The Body Shop Vanilla Chai Body Butter

Jag tycker: Benefits Lollitint är däremot något jag gillar, den har en bättre doft samt att den lila nyansen passar mig som handen i handsken. Jag blev lite besviken på Ritualsluckan, då den doften jag som mest hade velat testa kommer i världens minsta reseförpackning. Det är en body cream som inte ens räcker till en armarna. Desto roligare är body buttern i Vanilla Chai-doften, luktar såå gott och bra mängd!

benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016

Lucka 7

Lucka 7

 • Benefit POREfessional Pore Minimizing Primer
 • Rituals Nail File
 • The Body Shop Soft Facial Cleansing Sponge

Jag tycker: POREfessional är en bra primer, så att få den i reseförpackning är helt okej. En nagelfil.. hmm, den hittills sämsta luckan Rituals. Übertråkigt! Något jag däremot gillar är en mjuk Cleansing Sponge från The Body Shop, det är alltid bra att ha.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer