Orättvist

av Malin
14 visningar 1 Minuter läsning

En olycka kommer sällan ensam brukar man väl säga? Sant är det i alla fall.


I tisdags vaknade jag efter en dyster tid och kände att allt faktiskt var helt okej under omständigheterna. Jag kände mig superpepp på att blogga. Och så var mamma uppe i helgen och vi hade jättemysigt trots att anledningen för hon var här var tråkig.

Men till lunch vändes allt upp och ned igen. Och jag är nu så trött och uppgiven att jag vet inte var jag ska ta vägen. Det är helt enkelt för många stressmoment på samma gång.

Det är lätt att säga att man ska ta en dag i taget, för dagarna rullar på. Så tur är väl att jag har världens bästa pojkvän, familj och vänner som tar hand om mig.

Men jag vill bara att ni ska veta att jag inte struntar i er utan har det bara lite jobbigt just nu. Jag kommer tillbaka i eftermiddag efter jobbet, måste ta tag i livet och distrahera tankarna med allt fint jag fått hem den senaste tiden.

Puss på er ❤️

1 kommentar

Mammi 24 november, 2016 - 09:38

All kärlek till dig hjärtat. <3<3<3<3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer