Solida parfymer från LUSH

av Malin
162 visningar 5 Minuter läsning

lush solid gorilla perfumes parfymFör ett tag sedan fick jag hem lite tester på LUSH Gorilla Perfumes Vol. 3. Parfymkollektionen är inspirerad av livets naturliga gång. Med allt från dofter av skolavslutning till härlig violdoft en sval sommarkväll. Dessa parfymer kommer solida i små plåtburkar och aktiveras av värmen från fingret, mycket smidigt om man nu vill ta med parfym i väskan.

lush solid gorilla perfumes parfymAll good things Solid, 169 SEK

All Good Things hyllar en relation som varit högt uppskattad, men som är avslutad och nu firas som en oemotståndlig doft.

Livets cykliska karaktär återspeglas i våra kontakter med andra människor. Folk glider in och ut i vår sfär, tillför idéer och inspiration till vår hemisfär och ger oss glädje genom samarbete och delade passioner. När människor går vidare och lämnar oss i sorg vid vägskälet, öppnas ändå dörrar för nya möjligheter och idéer i deras frånvaro.

Inspirerad av det bitterljuva i att avsluta en relation, är All Good Things en söt, fruktig och omtumlande upplevelse som skapas genom ett moln av sockervadd och svartpeppar.

lush solid gorilla perfumes parfymKerbside Violet Solid, 159 SEK

Kerbside Violet är en påminnelse om att hålla utkik efter den lilla revolutionen som växer fram genom sprickorna i en betongdjungel nära dig.

När Mark, en av grundarna till Lush, cyklar hem och ser violer växa fram genom sprickorna i trottoarer och trottoarkanter, hoppar han ofta av sin cykel för att dofta på dem. Doften av viol är dock övergående – den söta parfymliknande doften avtar när du doftat på den länge, vilket gör att du tillslut undrar om den överhuvudtaget doftade något från början. Tidigare har tillverkarna av Gorilla Perfume haft svårt att skapa en violdoftande parfym med den önskade effekten, men med en ny doftcykel i sikte, bestämde de sig för att försöka på nytt.

Kerbside-violen är en pionjärart. Ibland sedd som ogräs och med en kort blomningstid, är dessa de första att slå sig ned i tidigare skadade eller störda ekosystem. Genom att bryta mark, bidrar dessa växter till att etablera framväxten av andra levande arter, vilket gör dem till små lila kämpar som hjälper andra saker att växa och frodas.

Kerbside violen är en pånyttfödelse, påverkad av slumpartade möten som sedan snabbt försvinner runt hörnet. Lika pigg och modig som en pionjär i staden.

lush solid gorilla perfumes parfymDeath & Decay Solid, 135 SEK

Liljans rena och blommiga doft och de övermogna tonerna av indol, gestaltar hur tunn linjen är mellan fulländad skönhet och dess oundvikliga förfall. Mark, en av grundarna på Lush och parfymör, ville utmana sig själv att skape en parfym som skulle vara “överraskande härlig när du förväntar dig något hemskt”. Budskapet är meditation, acceptans och optimism.

En parfym som heter Death and Decay låter kanske skrämmande och hemsk, men döden i vår tid doftar oftast vackert av liljor på begravningar och minnesstunder.

Detta är en vacker parfym som lugnar och omfamnar dig och som tar användaren till en lugn meditativ plats där hen kan fundera över liv och död.

lush solid gorilla perfumes parfymFör mig är dessa perfekta för att ha med sig i väskan eller på jobbet utan att vara rädd för att glasflaskan ska gå sönder. Death & Decay har verkligen blivit en sommarfavorit här hemma och jag tänker bara på lyckan man hade i kroppen på skolavslutningarna när det luktade syrener och liljekonvaljer. De andra två dofterna jag fick hem har jag lite svårt för, men det är ju bara en smaksak. Gorilla Perfumes från LUSH finns i 12 olika dofter som verkligen kan passa alla. Plus att de har ett mycket fördelaktigt pris!

Har du testat någon av de solida parfymerna? Vad tycker du om dem?

1 kommentar

Kohlers - Skönhet & Livsstil - Makeup Artist - Toppbloggare 24 juli, 2015 - 17:47

Intressant med sminkprodukter från lush, ska nog testas! Kram!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer