Bloggsemester

av Malin
28 visningar 1 Minuter läsning

malhar_20150523_0196
Som för många andra under den här årstiden så går blogglusten ner eftersom man har semester, eller så gör man som mig och jobbar ihjäl sig. Vädret har ändå varit skittråkigt så jag passar på att jobba och umgås med mina vänner och kollegor så mycket som jag bara kan.

Jag har också under juli månad hunnit flytta och i samband tappat bort min kortläsare, varit på Rock & Ride (minifestival med skotrar och crosscyklar), besökt Dansbandsveckan i Malung och sett Tomas Ledin live. Så man kan säga att jag har haft fullt upp.

Och självklart när det började lugna ned sig blev jag sjuk, så här sitter jag med hundra liter snor i näsan och hostar. Typiskt mig. Men jag saknar bloggen och er så jag ska komma igång igen så fort jag blivit frisk!

Har ni gjort något kul i sommar? Berätta gärna ♥

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer