insta-1juni

Idag bestämde bestämde jag mig för att klä upp mig lite i ren protest mot det otroligt tråkiga vädret. Matchade med nitar all over. Mamma kom förbi en sväng med såna fina muggar och tillhörande små runda burkar och sen åkte vi runt och kollade lite i affärerna. Jag hittade ett coolt nitskal till telefonen och lite nya stylingprylar till håret. Åkte hem och insåg att jag inte ville sitta still framför datorn så jag cyklade bort till min kära vän Linnea som jag inte träffat på jättelänge, men det var så trevligt

Så det har varit en supermysig lördag trots vädret. Gärna fler såna här dagar tack!
Puss

3 kommentarer

Linnea Eriksson 2 juni, 2013 - 07:01

Det var kul att du kom! Lättade upp hela min
dag:-)

Emmi 12 juni, 2013 - 14:57

Hej Malin! Måste få fråga vart hon hittade muggarna, de är underbara 🙂

Malin 12 juni, 2013 - 14:59

Emmi: De var på extrapris på Ö&B här i stan. Hoppas de finns hos dig också! Ja, de är de finaste muggarna jag sett faktiskt <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer