Min nagellacksremover tog slut för över en vecka sedan och jag håller på att få PANIK! Jag har frågat runt på alla affärer som kan tänkas ha det men ingen… alltså, INGEN säljer det?! Målar inte folk naglarna här uppe i fjällen?

Det är ytterligare 2 veckor kvar innan jag åker hem igen och jag kan bara inte leva utan! Och jag tänker ju inte beställa en liten remover som kostar 39 kr för att betala frakt på minst lika mycket eller mer? Nej.

Dagens i-landsproblem för en sminknörd…

2 kommentarer

Sara ~ Candis 4 mars, 2013 - 12:49

Har dom inte ens Gripens?? Den där lila?? I värsta fall får du ju använda aceton :O

Svara
Malin 4 mars, 2013 - 14:53

Sara: Nope. Inget sådant! Har kollat på ICA, Coop, Tempo och det stora köpcentret. Ja, de hade bara aceton på ICA, men jag vet inte.. får ont i huvudet bara av att öppna en flaska :S

Svara

Skriv en kommentar

fyra × tre =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy