Var filmen verkligen 2,5 timma? Jag vet inte… för den kändes inte så lång. Jag skrattade och jag grät, helt seriöst! Ge mig meeeer! Och nu måste jag vänta minst ett år till innan den nya kommer. Alla Harry Potter-fans, ni måste se den asap… ni måste! Harry potter i mitt hjärta!

Ja, sedan kom jag ju på förut att jag jobbar på lördag när jag ska åka på Sonisphere.. vilket inte var så bra. Min två kontakter på djurskyddet kunde inte hoppa in för mig. Hur ska jag göra då? Måste ju hitta någon! Jag har lite smått panik just nu, för jag vill verkligen inte ge upp min biljett som förövrigt kostar 1000 kr om jag hade köpt den själv. Suck, måste hitta en lösning snabbt!

Nog om det och åter till filmen. Ja, det är i alla fall en av de bästa HP-filmerna i alla fall (tycker jag alltså).  Jag måste nästan se den minst en gång till för att kunna analysera och kunna diskutera  den. Det var väl en del grejer man märkte att de hade ändrat, men så är det ju med alla böcker som blir film.

Jag tänker inte avslöja något här eftersom jag inte vet hur många som känner till handlingen.. Men en av mina favoritscener i slutet var i alla fall inte med vilket var lite synd, eftersom det var den scenen jag hade längtat mest efter at få se och jämföra min egen fantasi mot deras. Lite synd, men men.. så är det här i livet. Men tummen upp för filmen i helhet!

En av årets höjdpunkter är nu avklarad och nu är det bara att se fram emot nästa 🙂
So long!

1 kommentar

Alisa -[Amor Vincit Omnia]- 16 juli, 2009 - 05:14

Ååååh nu längtar man ännu mer juh!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer