Nu har jag varit på Harry Potter & Halvblodsprinsen för andra gången och den var lika bra denna gång. Robin stod för biljetten, han är så snäll så 🙂

Det för mig till en del funderingar angående filmen. Tog med mig Evul denna gången på bion och han gillade den över lag. Men det är ju vissa detaljer som inte är med i filmerna som man har läst i böckerna som man kan tycka är viktiga för storyn. Orkar inte gå in på allt sånt, eftersom jag inte vill spoila för någon. Men man undrar ju hur folk som bara sett filmerna ska förstå vissa saker eftersom det inte är med i filmerna.

Jag skulle kunna radda upp ett x antal grejer som jag verkligen hade velat ha med i filmerna som de helt enkelt bara har skitit i. Men men, man missar helt enkelt en massor om man inte läser böckerna.

Ciao!

5 kommentarer

Heyli 22 juli, 2009 - 22:41

var du också där! de va verkligen en upplevelse att se metallica! och festivallivet också men det var inget för mig egentligen :p vanliga konserter är bättre tycker jag 🙂 har du lagt upp några bilder?

Svara
Lina 22 juli, 2009 - 23:03

sv; ahaa.. sånt tur ni hade då 😛 själv fick man betala typ multum för att få åka dit.. men det var det värt 🙂
Dead by April har jag aldrig gillat, men blev rejält chockad när jag fick se dom live, jätte duktiga killar det där 🙂
Hives såg jag inte så mkt av, karln min tycker inte om dom så vi gick och satte oss i det största ”Öltältet” och bara lyssnade istället..
Men det jag hörde lät bra.. däremot tyckte jag att Cradle of Filth var fruktansvärt dåliga.. nästan så det blev pinsamt.

Svara
Anders 23 juli, 2009 - 00:15

På tal om Harry Potter, jag har fått denna grej på hjärnan http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4 och det är SÅ jobbigt att ha den ringandes i huvudet. Ditt fel, totalt! haha

Svara
Anders 23 juli, 2009 - 10:25

Aftonbladet har en massa om Harry idag… http://www.aftonbladet.se/produkter/harrypotter/

Svara
Alisa -[Amor Vincit Omnia]- 24 juli, 2009 - 04:29

Aaaah den var så JÄÄÄVKLAAAA BRAA!

Svara

Skriv en kommentar

4 × ett =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy