20130611-232823.jpg

20130611-232833.jpg

Igår började jag äntligen att jobba och idag hade jag ett förmiddagspass och på eftermiddagen har vi varit ute på äventyr så därav den dåliga uppdateringen här på bloggen. Men i morgon är jag ledig och har faktiskt redan fotat en sminkning till er. Jag hoppas att jag kan fixa lite tidsinställda inlägg då jag ska jobba torsdag, på fredag tar min kusin studenten och helgen har väl alltid något att erbjuda – hej och hå vad det går!

Efter ett par månader utan att “behöva” gå upp ur sängen tidigare än kl. 10 kan jag säga att jag var fruktansvärt trött när klockan ringde 06.20 i morse. Död. Men nu får jag äntligen gå och lägga mig.

Natti

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer