Jag hittade på någonting gott förut. Jag ville ha tonfisk, keso & paprika på mackan, men jag hade ingen aning om hur jag skulle fixa det utan att allting ramlade av. Så jag gjorde mig en röra 🙂

macka-liten

Du behöver:

  • Keso
  • Tonfisk på burk
  • 1/4 av en paprika
  • Grekisk yoghurt
  • Salt
  • Peppar

Jag blandade först ihop keson och tonfisken till en röra. Man tar så mycket så man tycker det blir bra. Sedan hackade jag lite paprika i småbitar och blandade ner i och då blev det lite för torrt så jag slängde i 1½ matsked grekisk yoghurt. Sedan salta och peppra till behag!

Jättegott och nyttigt 🙂

You May Also Like

2 kommentarer

Åååh det lätt gott:) måst testat. Jag älskar att blanda tonfisk med majonäs:D

Svara

Var säker smaskens!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.