Jag lever! Om det var någon som undrade alltså. Sista veckan på jobbet har mer eller mindre varit kaosartad för att hinna med allt, så därför har jag inte hunnit blogga… men nu är jag ledig i ett par dagar och sedan kommer jag att jobba hemifrån i 2 veckor. SÅ välbehövligt att bara få vara hemma i mjukiskläder och flottigt hår. Bevis på att jag behövt återhämtning säger sig självt när jag igår sov 16 timmar utan problem. #forevertired. Nog om det!

Hoppas ni får en fin julafton och en lika fin fortsättning!

Kram på er ♥

7

Relaterade inlägg

Konsten att bo i en påse.

För att ge er en liten uppdatering så ser min vardag ut så här fram till fredag. Jag bor i påsar och väskor, vet inte var jag ska börja leta…

Städdag.

Min midsommar

Jag lever!

Satan Satan, lend me a dollar!

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =