Eftersom att jag knappt lagt upp några bilder från när jag var i Kina (för att jag använde bilddagboken vid den tidpunkten) så tänkte jag att ni kanske ville se lite bilder därifrån?

Och jag vet att jag är super-mega-as-sen med att lägga in bilder här, (typ bara sådär nästan 4 år) men sanningen är att jag har helt enkelt inte hittat dem, men nu sprang jag över dessa på ett gammalt USB-minne.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Åh vad skoj att få äran att se lite bilder från din resa! 🙂 Jag har smygkikat längre bak i arkivet men inte hittat nå bilder så detta var skoj att se, en stor eloge till dig som tog en sådan resa 😀 Jag skulle aldrig våga. haha.

sv: Ja ibland får jag sådana intryck av dig också 🙂 Men de är skönt att det är någon som förstår vad man menar 🙂 Tack <3

Kram

Svara

Älskar att kika på dina china pics :))))) så häftigt att du varit där <3

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

två × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.