Eftersom att jag knappt lagt upp några bilder från när jag var i Kina (för att jag använde bilddagboken vid den tidpunkten) så tänkte jag att ni kanske ville se lite bilder därifrån?

Och jag vet att jag är super-mega-as-sen med att lägga in bilder här, (typ bara sådär nästan 4 år) men sanningen är att jag har helt enkelt inte hittat dem, men nu sprang jag över dessa på ett gammalt USB-minne.

Like

Relaterade inlägg

Magiskt.

Rymdnörden i mig dog lite ikväll. Var tvungen att plocka fram kameran <3 Like Ångra…

2 Comments
Kristina 16 november, 2010 at 21:37 Reply

Åh vad skoj att få äran att se lite bilder från din resa! :) Jag har smygkikat längre bak i arkivet men inte hittat nå bilder så detta var skoj att se, en stor eloge till dig som tog en sådan resa :D Jag skulle aldrig våga. haha.

sv: Ja ibland får jag sådana intryck av dig också :) Men de är skönt att det är någon som förstår vad man menar :) Tack <3

Kram

Sara ~ Candis 16 november, 2010 at 21:51 Reply

Älskar att kika på dina china pics :))))) så häftigt att du varit där <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre − två =