Japp, samma öga som i headern. Det är mitt öga.
Har fixat till färgerna med actions.


Klicka på bilden för större format.

© All kopiering är förbjuden!

Like

Relaterade inlägg

Roligt.

Som ni vet gillar jag ju att sitta och pilla i Photoshop. Ett tag höll jag på med mycket retuschering och sånt också, men det intresserar mig inte lika mycket…

Smakprov.

Dumma moln.

My first wedding.

Studentbal

1 Comment
Emma 17 mars, 2010 at 17:07 Reply

Headern blev verkligen jättefin! :)

Jag har länge funderat och letat i flera månader efter hur man lyckas få twitterstatusen att rulla sådär som du har i menyn. Jag har även sett andra ha likadant men jag hittar verkligen ingen hjälp om det alls. Jag skulle vara jättetacksam om du kunde hjälpa mig på något sätt. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =