Jag gillar ögon, har alltid gjort… och jag älskar kort skärpedjup! Men jag tycker det är svårt att fota, speciellt när man inte har autofokus på det bättre objektivet, så jag chansade mig fram. Blev inte speciellt bra, men en bild blev någorlunda.


(sorry för fetingloggan, men ögonbilder blir lätt stulna)

© All rights reserved. All kopiering eller olovlig användning anmäls!

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Det är alltid svårt att fota sig själv, särskilt på manuellt ^^

sv: Jaa verkligen =) Ja jag använder alltid penslar än de medhörande applikatorerna. Okej, ja primer brukar jui göra mycket, men jag har rätt så hängiga ögonlock så det är svårt att veta med mig.

Hehe, ja men jag är ju inte bättre än någon annan tycker jag, jag blir ltie avundsjuk då jag ser hur du sminkar medan mina bara blir som torskfiléer. Nej jag vet inte varför jag använde torskfilé men skitsamma ^^

Svara

så snyggt!!! 😀

Svara

jättesnyggt!

Svara

Tror inte att det kommer att lösa sig ett dugg. Hon fortsätter hela tiden, jävla människa. Måste vara sjuk.

Börjar faktist fundera på wordpress, men jag har för mig att det kostar varje månad, du kanske kan säga hur mycket? Skulle det vara lätt att ta den designen jag har nu och lägga in på wordpress?

Svara

sv: Haha, torskfiléer 😀
Aw tack 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.