IsaDora Perfect Moisture Lipstick – 68 Crystal Rosemauve

av Malin
349 visningar 1 Minuter läsning

malhar_130327_0114-as-Smart-Object-1

malhar_130327_0224-as-Smart-Object-1

Här är ytterligare en underbar läppfärg från IsaDora! Jag har ju redan recenserat själva produkten, så jag tänkte bara visa hur färgen 68 Crystal Rosemauve ser ut. Det är en underbar skimrande rosrosa färg och jag känner mig boktavligen som en prinsessa när jag har detta på mig, för det ser ut som en färg tagen ut en saga! Mina läppar känns så mjuka och återfuktade och formulan håller sig krämig länge. Detta är det perfekta kalasläppstiftet – så det blir ju superbra när jag är bortbjuden på söndag! Love it

malhar_130325_0094-as-Smart-Object-1

1 kommentar

Linn 29 mars, 2013 - 02:25

Haha jag kan verkligen inte “pull off” läppstift i rosa
toner på något vis, men det kan verkligen vara fint på
andra!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer