malhar_130210_0023-as-Smart-Object-1

malhar_130210_0031-as-Smart-Object-1

malhar_130210_0037-as-Smart-Object-1

Information: ”Fuktighetsgivande och cremigt läppstift. Rikt pigmenterad, fuktgivande och mjukgörande, håller länge och rekommenderas för torra och nariga läppar. Innehåller bl.a: Candelilla wax, Panthenol, Vitamin E. Oparfymerat och kliniskt testat.”

Jag tycker: Hur fint är inte detta läppstift? Ger lagom mycket färg, men inte av så man ser ut som en fjortis med idomin på läpparna. Det ger en fin skimrig yta och passar väldigt bra över rosa nyanser för att få lite extra skimmer bara. Tycker att resultatet blir sockersött! Tror även att det skulle passa bra under ett genomskinligt läppglans för extra glans. Jag gillar det!

.

4/5


.

malhar_130210_0119-as-Smart-Object-1 Med ett ljusrosa läppstift under.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Åh, kanonsnyggt! 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

9 + nitton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.