malhar_130327_0070-as-Smart-Object-1

malhar_130327_0188-as-Smart-Object-1

Information: “En BB cream som ger fukt, lugnar och skyddar huden. BB-mineralpigment smälter in i huden och ger en omedelbar jämn och fräsch hudton. Den mjuka och lätta konsistensen mjukgör och vårdar huden utan att kännas fet. Täpper inte till porerna. Finns i två nyanser, light och medium. Utan parabener och med SPF 20/PPD 12.”

För det första vill jag bara säga att man tydligen inte får vara så blek som jag är eftersom det knappt finns vare sig foundations eller BB creams som passar min hudton. Jag är väldigt ljus (nästintill genomskinlig) med gula undertoner.

Jag tycker: Detta är färgen Light och även att swatch-bilden kanske ser okej ut tycker jag nog att den är aningen för rosa för min hudton ändå (då den gula undertonen syns mer i mitt ansikte) och då känns det ganska bra att färgen försvinner ganska fort, för jag ser inte ett spår av den efter ett par timmar. Det står att den ska fungera till alla hudtyper och visst, som en återfuktande kräm fungerar den, men det tar alldeles för långt tid för den att absorberas och resultatet blir på tok för glansigt på mig för att den ska fungera som en BB Cream. En härlig och mjukgörande ansiktskräm, javisst! Och den luktar gott. Men detta är en produkt som inte alls fungerar med min hy rent utseendemässigt. Kommer endast att att användas när jag är hemma där ingen ser mig. Jag skulle nog rekommendera denna till er med torr/normal hy.

Jag kan faktiskt inte hitta var man kan köpa den eller vad den kostar ännu, men en del andra La Roche-produkter finns på apoteket. Så den kanske dyker upp där också? Jag uppdaterar detta så fort jag vet!

.

2/5


.

2 kommentarer

Zarah-Lou 29 mars, 2013 - 15:57

Finns på Kronans Droghandel som har LRP-sortimentet. Vi har dem i Visby tex 😉

Malin 29 mars, 2013 - 16:12

Zarah-Lou: Tack kära du <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer