malhar_130327_0077-as-Smart-Object-1

malhar_130327_0148-as-Smart-Object-1

Information: “En rikt pigmenterad och ultralätt krämig ögonskugga med en sammetslen finish och speciell skimmereffekt – subtil i dagsljus och gnistrande i konstgjort ljus! Den är extra hållbar och med den mjuka borst-applikatorn är den lätt att applicera och tona.”

Jag tycker: Jag har testat x antal krämögonskuggor i hopp om en smidig och snabb lösning när man inte har tid att lägga en make med puderskuggor, men jag har inte lyckats träffa rätt förrän nu. De är ganska skira, men ger ändå rätt bra med färg för att vara krämskuggor och är lätta att tona ut. Jag har testat dessa utan annan primer under och har inte varit med om att de veckat eller korvat sig, samt att de håller hela dagen. Färgen 20 Champagne är en skimrig nudefärg och 32 Stardust är en glittrande silverfärg. Jag tycker att de är jättesmidiga när man behöver något snabbt “on-the-go”, för det tar max 1 minut att applicera och tona ut. Jag som är rymdnörd måste ju bara ha färgen 30 Galaxy, så sjukt snygg!

Färgen 20 Champagne finns på t ex. eleven.se och färgen 32 Stardust (Limited Edition) finns på Kicks och de kostar 129 kr.

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer