Igår besökte jag e.l.f Sverige’s blogg och såg att de bloggade om Silver Smokey Eyes och jag blev givetvis sugen på att testa det. Jag fick ju en krämögonskugga från IsaDora som jag inte riktigt haft tillfälle för att använda, men idag ska den testas! Och jag vet att man inte “ska” använda mycket färg på läpparna när man har så dramatiska ögon, men jag kunde bara inte låta bli. Breaking the law, breaking the law!

malhr_130221_0089-as-Smart-Object-1Här ser ni även mina ögonbryn utan att jag fyllt i dem då jag gjorde ögonen innan jag la min bas. När man gör mörka sminkningar är det att rekommendera så man inte får ögonskugga som ramlar ner på kinden. Inte snyggt! Ska säga att jag efteråt la till lite holografiskt silverglitter också.

malhr_130221_0109Gillar du denna look får du gärna rösta på mig i IsaDoras tävling där man man vinna biljetter till ESC 2013 :)

malhr_130221_0120-as-Smart-Object-1-Recovered

malhr_130221_0171-as-Smart-Object-1-Recovered

Bas
Garnier BB Cream – Light
e.l.f Under Eye Concealer & Highlighter – Light/Glow
e.l.f Pressed Powder – Porcelain
e.l.f Glow – Bronzed
Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush
e.l.f Mineral Eyeshadow – Elegant (som highlighter)

Ögon
e.l.f Mineral Eyeprimer
e.l.f Mineral Eyeshadow – Angelic
IsaDora Cream Mousse Eyeshadow – 32 Stardust
H&M Shimmer Eyeshadow – Silver
e.l.f Brightening Eye Pot – Shimmer/Gray
88 palett – Black
e.l.f Cream Eyeliner – Black
e.l.f Mineral Eyeliner – Black
Maybelline The Colossal Volum’ express mascara Waterproof
TGR Eyeshadow Glitter – Silver/Holographic

Läppar
e.l.f Essentials Lipstick – Posh

Like

Relaterade inlägg

My bloody valentine.

Dagens makeup är inspirerad av mina favoriter, vampyrerna! Har man inte någon käresta till hands på alla hjärtans dag kan man ju lika gärna gå ut och suga lite blod,…

3 Comments
Johanna 21 februari, 2013 at 19:35 Reply

Skitsnyggt! :D Ska gå in och rösta :) Har aldrig förstått
den där “regeln”, så snyggt med både och till fest!

Nela 21 februari, 2013 at 22:40 Reply

så fina ögon du har! Love it, tutorial pliiiz :D

[…] ovan kommer från ett av Molkans senaste inlägg Hit and Run där hon inspirerats av vårt blogginlägg Get the look: Silver Smokey Eyes och gjort sin egen […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =