malhar_130216_0011-as-Smart-Object-1

Endast läppstiftmalhar_130216_0035-as-Smart-Object-1

Med läppglansmalhar_130216_0040-as-Smart-Object-1

Information:Kultmärket från Sydney älskas redan av kändisar såsom Cameron Diaz och Kylie Minogue. Återfuktande läppstift och ett skimrande läppglans som bärs tillsammans eller separat.

Förra modellagenten Shelley Barrett ligger bakom detta internationella skönhetsmärke med ett flertal succeer världen över. Smarta och multifunktionella produkter med den bästa formulan är fokuset och perfekt för den som har ont om tid men samtidigt vill vara sitt absolut snyggaste jag!

Jag tycker: Blev glatt överraskad när jag fick detta i min Glossybox i november. Läppstiftet är i en brunbeige nyans och läppglanset är nudefärgat med glitter i. Jag gillar konsistensen på både stiftet och glanset, läpparna blir mjuka och härliga. Dessutom luktar båda produkterna helt ljuvligt! På baksidan av den mittendelen finns också en spegel som hade varit väldigt praktisk om man hade vänt på appliceringsprodukterna, för då hade man kunnat måla på samtidigt som man kollar sig i spegeln… men nu går inte det då de sitter som de gör. Undra hur de tänkte där? Jaja, förutom designmissen så gillar jag det. En produkt som ofta får följa med i väskan 🙂

Färgen på läppstiftet heter Dusk och läppglaset heter Striptease. Jag har tyvärr inte hittat någonstans man kan köpa denna duoprodukt i Sverige (kanske någon annan vet?), men läppglanset finns i alla fall på eleven.se och kostar 149 kr.

.

4/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer