Igår fick jag en kommentar från Annie ang. e.l.f’s läppstift. Hon sa att sist hon beställde så gick 2 av 3 stycken av när hon skulle kolla färgen på handryggen. Det är givetvis jättetråkigt när man köpt någonting och förväntar sig att det ska hålla till åtminstone en applicering..

e.l.f brukar vara väldigt bemötande och förstående gällande sånt här och jag har hört av mig till dem två gånger angående saker som varit trasiga vid ankomst eller saker som gått sönder direkt och jag har alltid fått en ny vara. Så hör av dig till info@eyeslipsface.co.uk och skicka bilder på det som är trasigt och förklara vad som hänt så tror jag nog att du ska få nya produkter 🙂

Men är det så att man ändå vill laga sina trasiga läppstift, rouge, puder eller ögonskuggor finns det faktiskt bra sätt att göra det på 🙂 Jag har testat alla varianter och det har fungerat för mig. Gjorde en guide för länge sedan hur du lagar dina trasiga ögonskuggor/puder/rouge.

Och här kommer en video på hur du kan laga trasiga läppstift:

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer