Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

2 kommentarer

Emilie/Vintertroll 24 februari, 2013 - 18:11

Det är himla svårt att förklara sådant som finns djupt inuti och som man knappt själv kan förklara för att förstå sig själv. Samtidigt så finns det ju där, så någonting är det. Jag vill inte säga att jag förstår dig fullt ut eftersom jag aldrig riktigt kan sätta fingret på hur du känner dig – för det kan bara du göra – men jag kan förstå att du har det jobbigt och att det är svårt att förklara.

Jag äter inte medicin själv, men jag har ändå ett dilemma som rör upp hela mig varje dag. Min sambo förstår mig inte heller, och jag kan inte förklara för honom så att han förstår – jag förstår ju knappt själv varför jag känner som jag känner och jag har ingen aning om hur jag ska förklara det för honom för att han ska förstå MIN känsla.

Jag hoppas att det lättar för dig. Det är jobbigt att axla sånt här. Stor kram.

Svara
Malin 24 februari, 2013 - 18:12

Emelie: <3

Svara

Skriv en kommentar

åtta + 18 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy