Jo, jag tänkte bara fråga om det är av intresse att jag ska visa just ögonskuggor i ett videoinlägg?
Om ni vill se någon speciell färg eller något visst märke eller paletten.

Vill ni se de på huden (swatches) eller vill ni bara att jag ska prata om dem lite?


De märken jag har:

– MUG 88 Eyeshadow palette
– Nyx Pearl Mania
– LANMEI Eye Dust
– LEISHI Eye Dust
– Wendy Eye Dust
– H&M Shimmer Eyeshadow
– E.L.F Mineral Eyeshadow
– E.L.F Brightening Eye Pot

5 kommentarer

Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh 9 maj, 2010 - 17:33

Ja, jag är intresserad av: LANMEI Eye Dust, LEISHI Eye Dust & Wendy Eye Dust. Färgerna spelar inte så stor roll. Men att du berättar lite och kanske visar i ett videoinlägg hur de “sitter” på ögat och hur färgerna är!:)

Malin 9 maj, 2010 - 19:35

Skulle ju vara skitkul 🙂 Jag vill se de olika skuggorna & lite prat om dem, sådär “lagom” liksom 🙂

lucia 9 maj, 2010 - 23:25

jag är mest intresserad av E.L.f produkter 🙂

Johanna, Livet som student 10 maj, 2010 - 00:32

De skulle va kul och se din ögonskuggor 🙂 Men du skulle ju kunna göra några swatches på dina favoriter.. Och nån swatch från varje märke vorre ju inte fel. Och sen vorre de ju trevligt om du kanske pratar lite om vad du tycker om dem när det gäller kvalitén och hur lätta de är att “få på”.
Jag har också beställt hem 88 paletten! Väntar med späning!

Marie 10 maj, 2010 - 07:14

Jag tycker som Alisa men vill också veta var du köper dem 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer