Sofia frågar:
Har du några budgetfavoriter inom produkter för Highlightning och contour?

Svar: Ja, jag har lite olika favoriter. e.l.f Cosmetics har en matt bronzer som heter Mineral Glow som jag länge har använt till contouring, kostar ca 75 SEK. Från samma märke finns även en Baked Blush i färgen Pinktastic som är jättefin som highlighter, kostar 40 SEK. Annars har Sleek (det kommer recension på den så fort jag fått igång min dator igen) ett Contour Kit som jag gillar väldigt mycket, kostar 65 SEK på Sleeks hemsida eller 119 SEK.

Tove frågar:
Har du nåt bra tips på foundation/primer med grön nyans för oss med röd näsa/hy? Har sett att bl a Clinque har en primer, har du provat?

Svar: Åh, jag har faktiskt bara testat L’Oréal Paris Nude Magique CC Cream Anti-Redness och den fungerar bra på mig på sommaren, men nu är den alldeles för mörk. Annars har jag hört bra om NYX Studio Perfect Photo-Loving Primer som har en grön nyans. Annars tycker jag att MAC Pro Longwear Concealer tar bort rödhet väldigt bra!

Jasmine frågar:
Hur får jag sponsorer? Vill så gärna få testa nya smink grejer utan att lägga massa pengar, har inte råd till det nämligen.

Svar: Detta är en väldigt konstig fråga eftersom jag inte har några sponsorer själv.

Moa frågar:
1. Kan inte du visa din rouge samling?
2. Favorit mascaran genom tiderna?
3. Kan inte du berätta om du du och din pojkvän blev tsm?

Svar 1: Absolut, visst kan jag det! Skriver upp det och ska fixa ihop ett inlägg om det när min nya hårddisk kommer 🙂

Svar 2: Oj vilken svår fråga! Jag har nog faktiskt _aldrig_ köpt likadana mascaror två gånger i rad utan jag vill testa nya hela tiden. Men min favoritmascara sedan ett år tillbaka har varit IsaDora Precision Mascara.

Svar 3: Haha, jadu det är en lustig historia som skulle ta alldeles för långt tid att skriva ner. Men vi träffades precis när jag skulle flytta och spenderade våra första 4 månader “tillsammans” ungefär 52 mil från varandra.

Jennifer frågar:
Kan du inte skriva lite om hur du fotar allt smink? Dina bilder är så fina! 🙂

Svar: Först, tack så jättemycket! Och självklart kan jag visa hur jag fotar mina bilder. Jag har gjort två inlägg om vad man kan tänka på när man fotar produkter osv – Inlägg ett, inlägg två.

Hur jag fysiskt fotar mina bilder; Jag har ofta min kamera på stativ framför ett fönster när jag fotar produkter. På en stol lägger jag över ett vitt lakan och ställer produkten på stolen. När jag fotar sminkningar står jag också framför ett fönster och skjutsar upp stativet till ansiktshöjd. Sedan beror resultatet lite på ljuset och vilka inställningar jag har i kameran. Jag fotar med en Nikon D700 och använder ett Nikkor 50mm f/1.8 och ett Tamron SP AF 90mm F/2,8 MACRO (1:1).

diagram_foto
image

1 kommentar

Little Miss Consumer 30 januari, 2014 - 19:34

Bra svar angående sponsorer, jag blev faktiskt arg när jag läste den frågan. Man startar inte en skönhetsblogg för att få sponsorer, man startar den för att man tycker att det är roligt och har ett intresse.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer