malhar_131026_0007

malhar_131026_0024

malhar_131026_0029

malhar_131026_0034

malhar_131026_0053

malhar_131212_0002Sun, Jupiter, Prometheus, Aprodite, Milky Way, Cosmic

malhar_131212_0039Saturn, Venus, Meteor, Comet, Earth, Neptune

malhar_131212_0061Mercury, Mars, Asteroid, Uranus, Moon, Eclipse

Information: “Se utomjordligt vacker ut med våra astronomiska bakade ögonskuggor. Denna Galaxy Chic Palette tar dig från att vara “Plain Jane” till en oändlig trendsättare. 18 härliga ögonskuggor inspirerade av månar och planeter i universum, med allt från varm solorange till en kall havsblå och allt där emellan. Var chic som en glittrande stjärna!”

Jag tycker: Love at first sight! När jag såg denna palett första gången visste jag att jag skulle köpa den, rymdnörd som jag är. Skuggorna i paletten är otroligt fina och eftersom att de är bakade och är kupformade ser de verkligen ut som månar och planeter. En del skuggor är melerade och andra en färg, men trots det har varje skugga en otrolig dimension. Prometheus, Milky Way och Meteor har även lite större glitterpartiklar än de andra skuggorna. Formulan är på gränsen till lite för pudrig, men endast på gränsen.

Jag tycker att det är bra med variation i skuggorna för att kunna skapa många olika sminkningar, men det som är lite av en besvikelse är att skuggorna Milky Way & Cosmic är lite för lika. Jag ser liksom ingen som helst skillnad på dem när jag applicerar dem på huden. Eftersom jag gillar Milky Way mer än Cosmic hade den kunnat bytas ut mot en riktigt ljus gul nyans och fått heta “Distant Star” eller liknande. Även Mars & Asteroid ser också till en början väldigt lika ut, men när den kommer på huden ser man att Mars har en varmare underton eftersom Asteroid är en blandning mellan varm brun och en djupblå färg.

Alla andra skuggor är väldigt olika och mina favoriter i paletten är faktiskt de lila skuggorna Milky Way, Mercury och Eclipse. Alla skuggor är över förväntan i både pigmentering och hållbarhet. I övrigt tycker jag att det är en jättefin palett som är otroligt prisvärd.

BH Cosmetics Galaxy Chick Baked Eyeshadow Palette kan köpas på bhcosmetics.com och kostar ($12.95) ca. 85 SEK.
Anger du ipsy20 får du 20% rabatt på der redan fantastiska priset (gäller till 31/12-2013)

.

4/5

.

2 kommentarer

Sofie - Smink & Skönhetsblogg 13 december, 2013 - 19:43

Mars och Eclipse ser jättefina ut! Skulle vara kul att se en sminkning med dom 🙂

Zarah-Lou 18 mars, 2014 - 23:12

Var tvungen att söka och HUR har jag kunnat missa detta???
Sjukt fin recension och färgerna ser verkligen så sjukt fina ut! Ha-begäret är vid bristningsgränsen……..

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer