malhar_131121_0094

malhar_131121_0095

malhar_131121_0104

malhar_131121_0198

malhar_131121_0183

Information: “Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Shadow Eye Kit är en annorlunda ögonskuggspalett som i ena änden har en mörk ton för att stegvis ljusas upp och avslutas med en skimrande highlighter. Touch Tones erbjuder massor av möjligheter och det är därför den snabbt blir en flitigt använd ögonskuggspalett.

Välj det Gradient Shadow Eye Kit som tilltalar dig mest och applicera ögonskuggorna med din egen teknik. Varje nyans är anpassad till varandra för att du ska slippa fundera på krångliga färgbeslut och snabbt kunna skapa vackra förföriska ögon likt en Kardashian istället.

Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Shadow finns i nyanserna Silhouette, Echo och Mirage, de har alla en långvarig, byggbar formula som innebär att Touch Tones aldrig behöver “Touch ups” under dagen.”

Jag tycker: Ehm, ja… En palett som lovar väldigt mycket. Tyvärr skulle jag mest vilja slänga denna i soporna med en gång. Förpackningen är plastig, lätt och ser ut som något man skulle kunna hitta i ett hörn på Rusta. Många av skuggorna är mycket pudriga och fäller väldigt mycket. Jag gillar heller inte att skuggorna sitter ihop, jag vill ha en tydligare avdelning av skuggorna. Och eftersom att de fäller så blir de fem skuggorna som sitter ihop mest en grå tråkig smet.

Pigmenteringen är väl också så där, den mörkaste skuggan är inte lätt att få jämn, utan blir väldigt fläckig. De två matta skuggorna syns knappt alls på min hud. Sen att blåa skuggor inte är min grej kanske inte gör det bättre. Paletten Echo (rosa toner) ser finast ut, men även Mirage (guldbruna toner) hade varit bättre än den här blå historian. Inte alls vad jag förväntade mig av systrarna Kardashian.

.
Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Shadow kan köpas på t ex. brallis.se och kostar 169 SEK.

.

0/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer