20090627080 20090627080

(Sorry för dålig och liten mobilbild)

Nu har jag väntat och väntat och väntat som jag vet inte vad och jag kommer ihåg hur mycket jag lackade för att de skjöt upp filmen från November 08 till Juli 09.. Men nu har jag äntligen biljetterna till mig, Pimpen & Johanna i handen 😀

Min vän Andreas tipsade mig om en länk som kom upp på facebook (har i och för sig sett videorna innan, förutom den senaste) men jag tänkte att jag skulle posta länken här till ett par videos med lite scener från filmen och lite behind the scenes-material. Hittade ingen “bädda-in”-funktion på videorna så länken får duga. Väldigt spännande men avslöjande material!

15:e Juli, då smäller det!

6 kommentarer

Sandra 28 juni, 2009 - 00:35

Jaaag lackar! jag jobbar då så kan inte gå :'(

Daddy Cool 28 juni, 2009 - 08:50

Vem tar med Harry till julfesten ?????

Molly 28 juni, 2009 - 11:47

Daddy Cool: I den fjärde filmen? Eller vad?

Daddy Cool 28 juni, 2009 - 12:32

I den nya om jag har fattat rätt
frågan var i en tävling och jag
kunde inte den frågan…………
men mimmi sa att du hade läst
harry och halvblodsprinsen ??

Molly 28 juni, 2009 - 12:44

Daddy Cool: Åhh, jag kommer inte ihåg… Ja, jag har läst den.

Johan Svensson 28 juni, 2009 - 15:04

SV: Vad skönt att få bort de! Får jag också problem med mina tänker jag göra samma sak! Varför gå och ha ont i onödan, liksom?

Härlgt med solen! Själv sitter jag och svalkar mig i skuggan ett tag nu efter att ha varit i solen ett par timmar. Jag har inte badat i havet en enda gång i år, men det börjar bli dags för det nu!

Jag är frilansjournalist med uppdrag för tindningar som Frida, Julia, City med flera. Tidigare har jag jobbat som nöjesreporter på Helsingborgs Dagblad och redaktörassistent på Lunarstorm. Så jag lever min dröm kan man säga. Vad ska du plugga i höst?

Kul med nya Harry Potter! Jag är bjuden till galapemiären i Stockholm, men har ännu inte bestämt om jag ska gå. Men ska jag det så kommer du med största sannolikhet kunna läsa om den i bloggen där du i så fall också kan ta del av bilder på kändisarna. Håll utkik!

Kram

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer