När jag gick på Gamleby Folkhögskola för 3 år sedan så hade jag en lärare som heter Ola, och när jag var liten hade han ett tvåmansband vid namn Qvennar’n (det här är riktig kultur!) med sin bror. Och jag beundrar texterna.. för att när jag tänker efter så är han lite galen precis som i låtarna. Har till och med ett exemplar på LP-skiva hemma hos mamma och pappa.

Även om jag betedde mig som en barnunge så tror jag att han gillade mig. Hoppas jag i alla fall.. Jag saknar honom i alla fall! En lärare (ej musiklärare) med humor och som kan spela gitarr och kan sjunga, det är ovanligt. Här kommer lite låtar som jag diggade när jag var liten (synd att inte den bästa låten fanns):

5 kommentarer

Kattis 25 maj, 2009 - 14:47

Hej. Jag försöker hitta i kodmallen vart jag kan lägga in en bild som hamnar längst ner på bloggen alltså under alla inlägg. Som där de står “© 2009 Mollys blogg” för dig.. Skulle du kunna förklara hur du fick in de där?

Molly 25 maj, 2009 - 17:37

Kattis: Jag kunde inte kommentera din blogg.

Men jag har inte blogg.se eller något sådant (så min blogg är inte uppbyggd som de på blogg.se). Där det står “© 2009 Mollys blogg” är i “footern” (det heter så) på min blogg och är förinställt vart det ska stå i det “temat” som jag använder, jag har bara ändrat VAD det ska stå. Hoppas det duger, för annars vet jag inte vad du menar..

Malin 25 maj, 2009 - 17:17

Jaa, är så jävla förbannad. Det värsta är ju att det förmodligen är någon jag vet vem det är. jaja 🙂

Jennifer 25 maj, 2009 - 19:24

Dom e så jävla bra haha, tror alla i v-vik kan dom där texterna!

Mamsing 27 maj, 2009 - 06:48

Ha ha ha – dom är så roliga och måste ses live!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer