När jag gick på Gamleby Folkhögskola för 3 år sedan så hade jag en lärare som heter Ola, och när jag var liten hade han ett tvåmansband vid namn Qvennar’n (det här är riktig kultur!) med sin bror. Och jag beundrar texterna.. för att när jag tänker efter så är han lite galen precis som i låtarna. Har till och med ett exemplar på LP-skiva hemma hos mamma och pappa.

Även om jag betedde mig som en barnunge så tror jag att han gillade mig. Hoppas jag i alla fall.. Jag saknar honom i alla fall! En lärare (ej musiklärare) med humor och som kan spela gitarr och kan sjunga, det är ovanligt. Här kommer lite låtar som jag diggade när jag var liten (synd att inte den bästa låten fanns):

5 kommentarer

Kattis 25 maj, 2009 - 14:47

Hej. Jag försöker hitta i kodmallen vart jag kan lägga in en bild som hamnar längst ner på bloggen alltså under alla inlägg. Som där de står ”© 2009 Mollys blogg” för dig.. Skulle du kunna förklara hur du fick in de där?

Svara
Molly 25 maj, 2009 - 17:37

Kattis: Jag kunde inte kommentera din blogg.

Men jag har inte blogg.se eller något sådant (så min blogg är inte uppbyggd som de på blogg.se). Där det står ”© 2009 Mollys blogg” är i ”footern” (det heter så) på min blogg och är förinställt vart det ska stå i det ”temat” som jag använder, jag har bara ändrat VAD det ska stå. Hoppas det duger, för annars vet jag inte vad du menar..

Svara
Malin 25 maj, 2009 - 17:17

Jaa, är så jävla förbannad. Det värsta är ju att det förmodligen är någon jag vet vem det är. jaja 🙂

Svara
Jennifer 25 maj, 2009 - 19:24

Dom e så jävla bra haha, tror alla i v-vik kan dom där texterna!

Svara
Mamsing 27 maj, 2009 - 06:48

Ha ha ha – dom är så roliga och måste ses live!

Svara

Skriv en kommentar

sjutton − fjorton =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy