YouTube är ett enormt bra fenomen när man har lite tid över och jag har format någon slags konstig förmåga att hitta personer eller videor och snöa in mig på dem totalt. Det kan vara allt från rymdprogram, människor som vloggar eller andra saker.

Jason Bowen är konstnär och visar hur man målar i Bob Ross-anda. Jag älskar att se hur han kan skapa underbara konstverk från ingenting, men han har någon slags mörk och konstig humor som får mig att bli full i skratt varje gång. Han lägger även ut bloopers.

The YouTube Boyband består av Jim Chapman, Alfie Deyes, Marcus Butler och Joe Sugg som alla har egna kanaler och gör sin grej. Då de umgås regelbundet och är väldigt kretiva har de nu startat ett pojkband och här visar de upp sin talang. Skrattar alltid lika mycket åt dessa grabbar!

Vsauce2 är Kevin Lieber’s kanal som en högra arm till huvudkanalen Vsauce. Han lägger upp videor fulla med häftiga prylar som går att köpa, saker människor gjort eller uppfunnit och andra kategoriserade videor. Mina favoriter är Mind Blow och BiDiPi.

Mystery Diagnosis, en av de medicinska serierna jag var besatt av i somras. Människor med otroliga och mycket ovanliga sjukdomar. OBS! Kan vara stötande mot känsliga. Jag borde ju ha haft en del mardrömmar efter dessa program om man säger så? Extraordinary People och Anorexia-dokumentärer tycker jag också är väldigt intressant att titta på. Fråga mig inte varför.

How The Universe Works, The Universe och diverse videor med Michio Kaku är något jag aldrig tröttnar på!

Har ni några konstiga eller annorlunda saker som ni gillar att titta på på tuben?

4 kommentarer

Erica 6 mars, 2014 - 17:34

åh, jag kollar alltid på Marcus, Joe osv osv. De är så himla roliga :’D

Little Miss Consumer 7 mars, 2014 - 20:23

Okej, jag erkänner, jag går in och kollar på när andra personer klämmer sina finnar…… Helt sick I know men kan inte sluta….

Malin 7 mars, 2014 - 20:24

Haha, samma här! Glömde att nämna det i inlägget 😛

Little Miss Consumer 7 mars, 2014 - 20:31

Glömde och glömde hahahahaha, det är ju så otroligt vidrigt…..

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer