Hösten är nu här och självklart är mitt skönhetsbloggarhjärta dunkar lite extra för säsongens trender, många av dem passar mig riktigt bra. Här kommer några av de stora nyckeltrenderna att satsa på i höst!

motd dior skylineModern Goth, en modern tvist på goth-stilen med mörkare läppar och blekare hy än någonsin. Att vi använder mörkare läppstift på hösten är inte ovanligt, men när färgen ligger närmare svart än rött och lila – då snackar vi!

modern goth products eleven.seEyeliner / Nagellack / Läppstift

malhar_141028_0177-genBlackout, nu ska vi inte fokusera på perfekt tonade skuggor, utan det ska se ut som vi varit på en rejäl utekväll och somnat med sminket. Svart och kletigt. En trend som även passar den som inte är så stadig på handen.

blackout products eleven.seÖgonskuggspalett / Mascara / Ögonpenna

motd new year solstice nyårssminkning makeup 2015Glitter, en efterlängtad comback! Med rätt mängd och nyans får det bäst effekt! Från en holografisk festkavalkad till en sofistikerad guldklick. Varför inte testa den superhypade ”Glitter Lips”-looken?

glitter products eleven.se

Lösglitter / Glitter primer / Läppglans

isadora halloween the great gatsby 20's makeupArty Eyeliner, jag är inte den bästa på kreativ eyeliner – men det är härligt att få se abstrakta linjer och den klassiska cateye-looken utvecklas.

eyeliner products eleven.seMetallic eyeliner / Eyelinerpennor / Svart eyeliner

.

Vilken trend kommer du att anamma?

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Wow, you are gorgeous!

Svara

Alltså den där sotade eyelinern, eller ”ombre eyelinern” är ju verkligen TOOOO DIE FOOOOR!!!!
Du är så jävla grym Malin!!

Svara

Tack fina ❤️

Svara

Modern goth är right up my alley! Och den där eyelinern du gjort på bilden, så snyggt!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

15 − 2 =