Bloggtips?

av Malin
5 visningar 0 Minuter läsning

Idag behöver jag er hjälp! Jag letar efter nya härliga bloggar att följa. Främst med snygga bilder (interiör, produkter, mode) , inspirerande sminkningar, utförliga recensioner osv. Det behöver nödvändigtvis inte endast vara skönhetsbloggar, utan bloggar med bra kvalitet.

Jag vet att ni kommer att komma med grymma tips ♥

1 kommentar

Paulina, skönhetsblogg 17 september, 2016 - 18:15

Tycker du ska spana in Cajsas blogg som är redaktör på portalen jag skriver på, hon tar otroligt vackra bilder och skriver väldigt bra recensioner. 🙂 sen får du såklart också spana in min haha.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer