malhar_131101_0005

malhar_131101_0038

malhar_131101_0040

malhar_131101_0052

malhar_131201_0073Orbit, Ink, Highness, Noir, Dune, Pillow Talk

malhar_131201_0079Thunder, Maple, Flesh, Paper Bag, Villan, Fern

.
Information: “Ultra Matte Darks innehåller krämiga, lättblandade matta skuggor. På grund av den intensiva färgen, räcker lite färg på penseln långt. De bruna, blå och lila färgerna är idealiska för att skapa intensiva ögon. De lätta krämfärgade och vita är perfekt för att lyfta fram inre ögonvrån eller brynbenet.”

Jag tycker: Ville ha en palett från Sleek med endast matta skuggor då de andra innehåller väldigt många skimriga – och hur mycket jag än gillar skimmer är matta skuggor att föredra i vissa situationer. Hela paletten håller hög kvalitet och skuggorna är mycket pigmenterade, även de ljusa skuggorna. Alla skuggor känns krämiga med ytterst lite fällande produkt. Villan är den skuggan som känns mest torr, men jag har inga problem att få upp produkt eller att blanda ut den heller. Och för sitt pris så känner jag lite att denna palett är ett måste i min samling.

.
Sleek MakeUp I-Divine Shadow Palette Ultra Mattes V2 kan köpas på t ex. brallis.se och kostar 129 kr.

.

5/5


.

1 kommentar

Emilie 1 december, 2013 - 18:35

Jag ÄLSKAR den här paletten. Den är en av mina stora favoriter här hemma (när jag får tid att använda den, suck!). Jag tycker att du har riktigt bra smak 😉 Och vad fin uppdateringen av designen blev <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer