Jag vet att jag missade förra månadens favoriter, men det var inte utan anledning – eftersom vi flyttade så hade vi lite annat att prioritera först, men nu är jag på fötter igen och under november månad har dessa varit mina favoriter 🙂

malhar_131201_0012

 1. Viva La Diva 3 in 1 Concealer
  En sen novemberfavorit, men jag måste säga att denna gör underverk med att täcka mörka ringar under ögonen, rödhet och andra saker man vill dölja. Jag har använt denna varje dag sedan jag fick den och den är otroligt dryg och har bra täckning.
  .
 2. The Body Shop Shimmer Bauble
  Ett otroligt fint komplement till tråkig vinterhy. Den ger lyster och jag har fått många fina komplimanger om att jag ser frisk och strålande ut när jag använt denna.
  .
 3. The Body Shop Cranberry Joy Lip Dome
  Älskar älskar älskar! Hela Cranberry Joy-serien är underbar och jag använder detta läppbalsam varje dag – det gör mina läppar både väldoftande och mjuka.
  .
 4. The Body Shop Cranberry Joy Body, Room, Linen Spritz
  Som med produkten innan, verkligen älskar! Blev helt förälskad i denna produkt när vi var på TBS bloggvisning och var tvungen att köpa den. Den luktar tranbärsjuice och sprayar den på allt jag kommer åt!
  .
 5. Clarins Skin Illusion Natural Radiance Foundation SPF 10
  En foundation som doftar helt underbart, lite fräscht blommigt… eller något, och som ger mig exakt det matta resultat jag vill ha. Den känns inte på huden och sitter väldigt bra på min hy (som är någon kombinerad historia just nu. Har väldigt torra partier som framhävs väldigt lätt med andra foundations och T-zonen är lika glansig som mammas silverskedar). Topnotch som man brukar säga!

.

ÖVRIGT

Månadens färg: Vinrött
– Vad finns det att säga? Snyggare färg på hösten/vintern får man ju leta efter!
.
Månadens dryck: Twinings Apple, Cinnamon & Raisin Tea
– När vi kom upp hit till fjällen hittade jag ett väldigt spännande te i skåpet som jag blev riktigt förälskad i. Och det lär ju bli vinterns räddare i nöden efter svinkalla dagar i backen.
.
Månadens roliga: Flytten
– Ja, hur vemodigt det än var att lämna stan för fjällen ännu en vinter så var det sååå skönt att komma ifrån den där lägenheten och allt tjafs runt omkring. Och även att jag saknar mina föräldrar så ska det bli mysigt att fira jul här i år.
.
Månadens serie: Once Upton A Time In Wonderland
– En underbar spin-offserie till Unce Upon A Time som handlar om Alice som förlorat sin kärlek Sirus, men får en dag reda på att han fortfarande lever och gör allting för att få tillbaka honom. Äventyr, magi och kärlek – det är allt som jag behöver just nu!

Vilka var dina favoriter (mat, skönhetsprodukter, filmer, dagar osv)  i november månad?

3 kommentarer

Maria 4 december, 2013 - 19:29

För mig blir det Lumenes Cloudberry Volume Serum Mascara, sedan har jag gått och förälskat mig i Liptons Blueberry Muffin te, ljuvligt!

Iris 19 december, 2013 - 20:25

Var har du köpt Cranberry Joy Body och Linen spritz? Jag kan varken hitta den på nätet elr i vanliga affären.. 🙁 tacksam om du svarar. 😉 Kram

Malin 19 december, 2013 - 20:30

Iris: Jag köpte den på deras hemsida (länk) 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer