Idag var jag lite sugen på att testa sminket från Kardashian Beauty. Kvalitén på produkterna var ungefär som jag hade väntat mig, inte superpigmenterade – men heller inte jättedåligt. Ögonskuggorna är lite för skira för min smak, men de sitter bättre med en klistrig bas och är lätta att blanda ut. Läppglanset doftar sött och jag gillar färgen jättemycket. Mascaran gav väl inte mina fransar den “piskande” effekt som utlovat, men passar ändå bra till den övriga looken.

Kardashian Beauty finns att köpa på t ex. brallis.se.

malhar_131202_0057

malhar_131202_0095

malhar_131202_0115

malhar_131121_0077_look1

Bas
IsaDora Under Cover Face Primer
Clarins Skin Illusion Natural Radiance Foundation SPF 10 – 108 Sand
Viva La Diva 3 in 1 Concealer
MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish Natural – Light Plus
Kardashian Beauty Kourtney Kardazzle Face Palette
Anastasia Beverly Hills Bold & Beautiful Kit Vol. 1

Ögon
Viva La Diva 3 in 1 Concealer
Kardashian Beauty Kourtney Kardazzle Face Palette
Kardashian Beauty Whip Lash Health

Läppar
Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss Cherry Blossom Honey

3 kommentarer

Emilie 2 december, 2013 - 18:52

Alltså Malin, jag DÖR varje gång jag ser dina fotd. Det får mig att överväga att sluta blogga och slänga min kamera i strömmen, ge bort min sminksamling och enbart använda parfymerad bodylotion från överskottsbolaget i resten av mitt liv. LJUSET. HUDTONEN. FÄRGÅTERGIVNINGEN.

Förövrigt ser makeupen jättefin ut på dig, du passar så bra i sådana mjuka toner 🙂 Romantiskt och tjusig. Jag har varit lite nyfiken på lanseringen men haft ungefär samma tankar om pigmenteringen som du.

ALEXANDRA 2 december, 2013 - 21:25

Men så vacker du är!

Camilla 3 december, 2013 - 06:08

Skira sminkningar är underskattade. Skitsnyggt! Jag har hört mycket bra om deras läpprodukter. Enligt de jag följer på YT som har recenserat eller kommenterat deras produkter verkar det vara läppisarna man ska satsa på.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer