malhar_130813_0133
malhar_130829_0084

50 Diva Pink

malhar_130829_0090

54 Cabaret Red

malhar_130829_0143

Information: “Ett otroligt vackert läppglans med en unik 3-i-1 formula! Här får du den perfekta trion av läppglans, läppstift och semi-permanent färg i en och samma produkt! Den lägger sig som en tunn färgfilm över dina läppar och smälter in direkt vid beröring med huden och låter dina läppar svepas in i en underbart, intensiv glänsande färg!”

Jag tycker: I IsaDoras höstkollektion ingår alltså dessa nya Lip Stains som ska ge glans, färg och färga läpparna i samma svep. Hade gärna satt tänderna i de andra färgerna också. Jag gillar hur de glider på lätt och ger direkt färg och glans. De luktar som marsansås, hur awesome är inte det?! Stain-effekten är bra, även om själva produkten försvinner lite så syns det inte jättemycket p g a. att färgen fortfarande sitter kvar. Det stora minuset är att de “blöder ut” och lägger sig i mina fina små munrynkor efter ett par timmar, dock är det ingenting som syns jättemycket – men då jag gillar läpprodukter som sitter på plats och håller skarpa linjer. Jag har använt båda färgerna på jobbet har endast behövt applicera på mer efter att jag har ätit. Annars har de suttit bra trots mycket prat och skratt. Så tumme upp för hållbarheten, stain-effekten och färgerna – men det stora minuset för mig är att de blöder ut.

IsaDora Color Chock Glossy Lip Stain kan köpas för 129 kr på t ex. Eleven.se.

.

3/5


.

3 kommentarer

Emilie 29 augusti, 2013 - 20:50

Jag har också diva pink och cabaret red! Jag har inte testat den första än men tokälskar den andra. Men jag håller med dig, de blöder litegrann. Jag har en ofärgad läppenna från isaDora som kanske skulle fungera bra till saken men jag tror att den är i Norrköping. Värdelöst! Förresten, finns det något kvar på Åhléns? Jag smiter gärna in och kollar vad som finns kvar :p

Malin 29 augusti, 2013 - 22:16

Emilie: Jag har också en transparent läppenna från dem, ska nog testa den 🙂 Tack för tipset! Jag vet faktiskt inte, men självklart kan vi gå dit. Det var ganska utplockat när jag var där sist, det kan ha hänt mycket på ett par dagar 😛

Annie 30 augusti, 2013 - 14:42

Ett litet tips, Sleek har kommit ut med “Matte Me Liquid Lipstick”. Hade varit jätte poppis från mig om du hade gjort en recension om dom. 😉 Finns på smink.net

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer