malhar_130829_0167

malhar_130829_0188

Månadens Glossybox är inspirerad av sensommarens gyllene ljus och höstens produktlanseringar. I min box fick jag L’Oréal Paris Nude Magique CC Cream som jag faktiskt blev riktigt glad över – just denna ska motverka rödhet vilket jag har gott om i ansiktet. Claudia Nailpolish är det andra korallrosa nagellack i rad… så tråkigt! ID Hair Elements Gold Colour Keeper Schampoo + Conditioner passar bra nu då mina andra produkter precis tagit slut, gillar att de innehåller både UV- & värmeskydd. Jag testade Be a Bombshell Onyx Black Eyeliner med en gång som hastigast och jag tyckte att den var svår att måla med – ju mer jag försökte få en snygg linje, desto kladdigare och ojämnare blev det (ska så klart testa den ordentligt, men ingen kärlek vid första ögonkastet direkt även om jag gillar konceptet). Till sist fick jag Naomi Campbell Queen of Gold EdT och Shower Gel som är en alldeles för mogen och kryddig doft för mig – men jag vet att mamma gillar hennes dofter så de produkterna förmedlas direkt till henne!

2/5 produkter ska bli kul att testa… Vet inte riktigt vad som gick fel denna gång, men det känns som att min box var tillägnad någon som är 10 år äldre.

.
Vill du också prenumerera på Glossybox kan du göra det här!
Vad fick du i din box? Är du nöjd?

.

2/5


.

P.S! Har precis avslutat min prenumeration på Glossybox eftersom jag inte varit nöjd de sista tre månaderna. Känner att jag kan lägga pengarna på något jag verkligen vill ha varje månad istället…

7 kommentarer

Sofie 30 augusti, 2013 - 09:06

Vad trist att du inte heller vart nöjd med din box denna månad. Jag känner mig också besviken på min. Hoppas nästa blir så mycket bättre 🙂

Magda/ComaHeart - En sminkblogg 30 augusti, 2013 - 10:18

är så glad att jag slutat prenumerera på glossybox! folk verkar bli besvikna mest hela tiden :/ och att skicka med ett claudia-lack… alltså… dom kostar ju ca 10 kr på coop/gekås osv. snålt!

Malin 30 augusti, 2013 - 11:26

Magda: Jag sa faktiskt upp min prenumeration nu också.

Rebecca 30 augusti, 2013 - 11:02

Åh skulle vara så intressant om du skulle kunna skriva om cc cremen som motverkar rödhet, har planer på att köpa sen men vill veta om den fungerar!

Malin 30 augusti, 2013 - 11:27

Rebecca: Det kommer när jag har testat den tillräckligt.

Helena 30 augusti, 2013 - 12:28

Fick samma box som du. Blev också riktigt missnöjd, för typ första gången sedan start. Har också god lust att säga upp min prenumeration. Trist när det fanns så många andra fina boxar den här gången!

Evelina 30 augusti, 2013 - 12:51

Fick min box igår 🙂 (bor i Oslo) Blev riktigt missnöjd…
De gav mig hårprodukter när jag har fyllt i att jag inte använder
det och min ögonskugga var sönder. Dessutom hade en hårprodukt
läckt i hela boxen. Hoppas det blir bättre nästa gång 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer