malhar_130804_0026

malhar_130804_0041

malhar_130825_0008Utan mascara

malhar_130825_0034Med e.l.f Cosmetics Eye Enhancing Mascara

Information: “Denna ljusreflekterande ‘Eye Enhancing Mascara’ är utformad för att förstärka och komplettera färgen på dina ögon. Den unika silikonborsten når varje frans och ger maximalt med volym utan att klumpa eller kladda. Matcha med Eye Enhancing Eyeshadow för en underbart vacker ögonlook.”

Jag tycker: En av e.l.f’s nyaste tillskott i mascarafamiljen är Eye Enhancing Mascara som har små ljusreflekterande partiklar som ska förstärka den egna ögonfärgen. De kommer i tre olika utföranden som är till för olika ögonfärger; Black Diamond för bruna ögon, Black Sapphire för blå ögon och Black Citrine för gröna och melerade ögon. Då jag har lite av varje i mina ögon så tog jag bara första bästa som var Black Diamond och trots sitt pris är det en av de bättre mascarorna jag äger. Om man tittar riktigt noga ser man glitterpartiklarna och jag har fått så himla mycket fina kommentarer när jag haft den på mig. Jag gillar formulan, den är alldeles lagom. Den varken kladdar eller fäller. Den ger mina fransar lagom med volym och bra med längd.

Borsten är väl lite så där lagom flummig, men jag tycker ändå att den fungerar bra, den kommer åt alla fransar och är även enkel att använda på underfransarna. Det kommer lagom mycket mascara och tycker att det blir ett jämnt och fint. Jag måste absolut testa de andra för att se om det blir någon skillnad. Två tummar upp!

e.l.f Cosmetics Eye Enhancing Mascara kan köpas för 38 kr på eyeslipsface.

.

4,5/5


.

1 kommentar

Nicolina Viklund 26 augusti, 2013 - 19:04

Åh vad roligt att se en recension på denna! Den ska jag absolut klicka hem!!!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer