malhar_130731_0036

malhar_130804_0020

malhar_130805_0022

Information: “Mascara för extra längd, definierade fransar och som håller hela dagen utan att flaga eller svärta. Mascaran omsluter fransarna med ett fuktresistent hölje som skyddar dem och ger den långvariga effekten. All Day Long Lash är genom sin speciella formulering mycket enkel att ta bort med handvarmt vatten och är därmed mycket mild mot fransarna.

  • Extra långa fransar
  • Utmärkt separation
  • Sitter säkert – utan att flaga eller svärta
  • Volym – byggbar formula för extra volym
  • Lätt att ta bort med handvarmt vatten
  • Snäll mot dina fransar
  • Cremig, mjuk formulering

Oparfymerad. Oftalmologiskt testad.”

Jag tycker: En trevlig överraskning! Fransarna får längd och separation och lagom med volym. Det finns ingen tendens till klumpar och formulan är perfekt för mig! Gummiborsten är lång och smal precis som i Precision Mascara och det finns både långa och korta piggar vilket gör att man kommer åt varenda liten frans. Jag har gjort så att jag applicerat den med de korta piggarna först för att få mycket produkt på fransrötterna och sedan dragit ut det över hela fransarna med de långa piggarna, det har fungerat jättebra! Den kletar och kladdar heller inte under ögonen vilket känns som A och O för en mascara. Den känns knappt på fransarna och jag glömmer ibland bort att jag ens har den på mig. Jag gillar den som attan, en direkt favorit!

IsaDora All Day Long Lash Mascara kan t ex. köpas på Åhléns för 149 kr.

.

5/5


.

3 kommentarer

Julia - Nailart 6 augusti, 2013 - 20:45

Åh, den verkar bra! 🙂 Har du så böjda fransar naturligt eller böjer du dom? Jag har jätteproblem med att hålla mina fransar böjda trots att jag böjer dom och trycker med fingrarna efter att jag applicerat..lite tråkigt. Kan ju bero på mascaran iofs, Clump defy. Några tips? 🙂

Malin 6 augusti, 2013 - 20:48

Julia: Det tycker jag absolut att den är 🙂 Jag böjer mina fransar då jag har ganska raka fransar naturligt. Vill man att fransarna ska hålla sig böjda hela dagen ska man använda en vattenfast mascara. Har inte testat Clump Defy så jag vet inte riktigt om det kan vara den, har hört att den ska vara bra. Annars kanske en uppvärmd fransböjare skulle vara något för dig.

Julia - Nailart 6 augusti, 2013 - 22:16

Jag får prova mig fram 🙂 Tack för tipsen! 🙂

IsaDora Sverige — ”en direkt favorit” 7 augusti, 2013 - 11:44

[…] Molkan har testat All Day Long Lash Mascara och ger den betyget 5/5! […]

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer