malhar_130807_0016

Information: “100% Pure Skin Brightening serien är framtagen för att specifikt göra din hud mer levande, hälsosam och full av naturlig lyster. Istället för att använda starka kemikalier som ljusar upp din hud gör 100% Pure Facial Scrub & Mask Skin Brightening på ett helt naturligt sätt. Med skonsamma ingredienser som björnbär, kojjic acid, sake, fruktsyra, lakrits, vitamin C, citron juice och jorgubbar. Med denna produkt får du två funktioner i en dvs du kan använda den som en återfuktande ansiktsmask eller för att med runda jojoba pärlor skonsamt peela bort döda hudceller som gör din hud matt och glåmig.

Mask – Ta en lagomt stor klick och smörj in överallt utom runt ögonen, låt verka i 10-20 min, tvätta sedan försiktigt bort med ljummet vatten. Smörj därefter in ditt ansikte med en fuktighetskräm.

Peeling – Fukta ansiktet med vatten, ta en klick stor som en lite större ärta och peela ansiktet tills dess att du känner dig nöjd, skölj därefter ansiktet med ljummet vatten och torka torrt. Smörj därefter in ditt ansikte med en fuktighetskräm.”

Jag tycker: Denna lilla skrubb/mask fick jag med produkterna från brallis.se och jag har använt den typ varje kväll sedan dess. Den luktar så otroligt gott, typ citrongodis, och känns helt fantastisk på huden både som mask och skrubb, efteråt är huden mjuk och len. Jag gillar även att 100% Pures produkter är 100% naturliga, ekologiska och veganvänliga. Jag är definitivt sugen på att testa fler produkter ur samma serie och kommer troligtvis att köpa denna produkt i fullsize!

100% Pure Brightening Facial Scrub + Mask kan t ex. köpas på brallis.se för 219 kr för 118 ml.

.

5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer