malhar_130713_0013

Information: “Boots No7 Beautiful Skin Normal/Oily Purifying Exfoliator tar bort döda hudceller och orenheter. Ger huden en klarare och vackrare yta med en glödande lyster. Pimpstenspartiklar hjälper till att exfoliera medan de skonsamma och milda rengörarna kokamidopropylbetain och natriumklorid smidigt glider över ansiktet och ger en djup rengörande effekt och jojobaolja ger fukt, en ökad flexibilitet och smidighet.”

Jag tycker: Har mer eller mindre blivit besatt av rengöringar, masker och ansiktsskrubb och när denna trillade ner i brevlådan tillsammans med de andra No7-produkterna blev jag så himla glad. En härlig skrubb med lagom stora partiklar som river så där lagom härligt. Den luktar helt okej, fräsht liksom men ändå inte för mycket. Huden blir babylen (jag skojar inte!!) och ibland kommer jag på mig själv att känna på huden i ansiktet eftersom jag är så len. Den kan torka ut vissa partier där jag är lite torrare, men för min del gör det inget då jag alltid använder en riktigt återfuktande ansiktskräm efteråt. Tycker också att det är ett superbra pris på en sån här pass bra produkt. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag älskar den? Kommer definitivt att köpa denna efter att denna tub tar slut! Och jag är även sugen på att testa rengöringen, dagkrämen, nattkrämen och ansiktsmasken i samma serie.

Boots No7 Beautiful Skin Normal/Oily Purifying Exfoliator t ex. köpas på eleven.se för 99 kr.

.

5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer