Ja, ännu en sen Glossybox-uppdatering. Men jag kom ju som sagt hem igår. Detta är i alla fall februariboxen som är inspirerad av elegans och den skulle vara “något alldeles extra”.

malhar_130314_0047-as-Smart-Object-1

malhar_130314_0051-as-Smart-Object-1
Jag är ganska nöjd med månadens box. Gillar verkligen produkterna från ModelCo och torrschampot. Har länge velat testa Lush-produkter, men denna body lotion blev faktiskt en flopp för mig eftersom den luktar så äckligt… som någon gammal ört som ger mig hemska barndomsminnen. Hårolja i denna box också, känns lite fantasilöst – hade nog hellre sett en ny modell av mascara om det skulle vara “något alldeles extra”. Men ja, helt okej.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer