Nu behöver du inte längre ha dålig andedräkt. SB12 är ett munvårdande medel som neutraliserar de ämnen som ger dålig andedräkt. Du sköljer bara munnen med SB12 på morgonen – sedan har du säker andedräkt i 12 timmar.

Här kommer ytterligare en jätteförsenad recension. Jag fick produkten av ett PR-företag för att jag skulle testa och recensera, men har glömt bort det. Det var alltså ett tag sedan, men jag minns fortfarande mina upplevelser.

Jag vet inte riktigt, tyckte först i början att det gjorde svinont att gurgla det där, det sved som fasen (fast Listerine är värre, fy fan). Men efter ett tag blev det till rutin. Dock vet jag inte om det gjorde någon nytta. Har aldrig hört att jag har haft dålig andedräkt innan så för mig var det en ganska onödig produkt. Men den kanske hjälper folk som verkligen lider av dålig andedräkt? Jag är ganska neutral.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

(bildkälla)

2,5/5

1 kommentar

Sara ~ Candis 4 augusti, 2010 - 21:46

Jag har baaad morgonbreath och har provat denna och tyckte inte den gjorde någon skillnad alls. Men ska nog testa att köpa den igen bara för att 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer