TRESemmé Color Vibrance Schampoo & Balsam

av Malin
435 visningar 1 Minuter läsning

Det nya hårvårdsmärket som tagit Norden med storm (och har redan lyckats i större del av världen) heter TRESemmé och är professionella hårvårdsprodukter som sedan 50 år tillbaka endast sålts i frisörsalonger och använts av frisörer. Affärsidén är att ha professionella hårvårdsprodukter till låga priser.

Här kommer den mycket försenade och efterfrågade recensionen. Till en början gillade jag det verkligen. Det gjorde mitt hår mjukt och lent. Har även en hårinpackning som jag tyckte fungerade bra. Men jag märkte att jag började tappa mer hår än normalt. Sen tyckte jag att det var skumt att schampot verkligen torkade ut håret även om man stod i duschen. Jag har aldrig haft problem med att kamma eller borsta håret, men även att jag även använt balsamet så var håret ändå som en stor friss-boll.

Gick och klippte mig efter ett par månader efter jag börjat använda det och hon sa till mig att jag inte skulle tappa så mycket hår och att hon tyckte att jag skulle sluta med TREsemmé. Blev givetvis lite skraj och har inte använt det sen dess. Vågar inte, vill inte bli helt flint. Min frisör sa även att jag inte var ensam om detta problem med TREsemmé. Tyvärr, detta är ingenting jag rekommenderar.

6 kommentarer

Maria 4 augusti, 2010 - 21:34

Har också hört om folk som får torrt och risigt hår av det. Jag håller mig undan. 😉

Pia [stjerndorff.com] 4 augusti, 2010 - 21:36

Jag tycker om dem. 🙂 Speciellt schampot (tycker balsamet verkar lite klent. känns som jag får ösa på ordentligt för att märka något) 🙂 Har använt dem sen nångång under våren. Har däremot inte provat hårinpackningen, men har deras värmeskydd och det är HELT awesome. Men jag brukar byta typ en gång i halvåret så det är snart dags. Har du något tips? Helst något som säljs i STORA flaskor.

emma 4 augusti, 2010 - 22:17

Hej! Prova syoss eller Franc Provost, båda är jätte bra! Älskar din blogg 😀

Malin 5 augusti, 2010 - 08:32

Jag har samma problem. Schampot får mitt hår att bli som tuggummi så jag måste ösa på med balsam för att reda ut det :/ Så det blir dåligt betyg från mig med.

Alisa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Amor Vincit Omnia 5 augusti, 2010 - 15:32

Jag vart grymt skeptisk när den kom ut i Sverige, jag hade sett de i en gamal 2 ½ men avsnitt, de stod på en hylla i en helt vanlig typ minimarket/ICA och bara det kändes inte alls lovande. Tur att du gick till frissan och fick reda på det!

Jennifer 5 augusti, 2010 - 20:45

Lustigt, måste vara att du inte tål dom lr så. Dom är jättebra för mitt hår iaf. Men har inte så känsligt hår så vet inte. Mina kompisar använder det också och alla tycker det är bra. Ingen har sagt något om att tappa hår. Måste ju vara olika hårtyper eller något som gör att det blir sådär :S

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer